Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaa?


när det otroliga blir möjligt
står jag fastnaglad vid golvet
med gapande mun
och stirrande ögon

vågar inte andas

hjärnan fryst
som en skypebild
med dålig nätanslutning

Innan mitt befriande andetag
löser mig ur förtrollningen

Men ändå inte...här

ännu...




Fri vers av novembersol VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-24 20:52



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Bra beskrivet!
2019-04-24
  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP