Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Patafysik.


Knoppbristning.

Klibbiga alblad som kanske kunde
parliggande ge eventuella skavsår
hos bladlusryggarna
vid envisa tvångsöppnanden.

© Bosse 25 april 2019.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-25 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten