Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kattevask

Vinet,
smaken av oss,
bläcket på våra kroppar

Tungmetaller,
tyngdlösa

Vi fiskar utan fötter
med sex fingrar

så medvetna om våra defekter
När havet är djupt








Fri vers av Weep Ink
Läst 238 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-04-26 16:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
defekter är inte artefakter
de kan även vara en tillgång

2019-05-13

  SatansSon VIP
gullig käzö.
2019-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Weep Ink
Weep Ink