Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trummor


Himlen föll ner över hustaken
och slickade flammors stråk
över horisonten

Märkliga tider

I den ultravioletta tystnaden;

- en kyss av prisma

Det var smaken av undergång
och saker som kunde ha varit




Fri vers av Weep Ink
Läst 198 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-04-30 19:08



Bookmark and Share


    Melona
Jag älskar din poesi! Brukar tycka att bilder till är onödigt, men dina funkar som fan!
2019-05-11

  ULJO
Den här gillade jag. Högklassig poesi.
2019-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Weep Ink
Weep Ink