Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AI



Artificiell intelligens.
En produkt som skapat sig själv
och står högt över mänsklig intelligens.
Människans överlevnad
eller dess undergång.




Övriga genrer (Satir) av Björknäs-Nisse
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-27 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björknäs-Nisse

Senast publicerade
AI
SCHACK
LOKALSINNE
GODSHERREN
* Se alla