Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LOKALSINNE

Jag har sagt till världen och även mig själv
att jag äger en inbyggd kompass.
Men en gång tog miste på Dalarnas älv
och dike kantat med vass.




Bunden vers av Björknäs-Nisse
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-07 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björknäs-Nisse

Senast publicerade
AI
SCHACK
LOKALSINNE
GODSHERREN
* Se alla