Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovsång

Märkliga nyanser av det som varit
minnet av dig är grumligt ej allvarligt.
Kanske må hända att en gång var då och
framtiden välkomnar istället för att skänka eller få.

Glädjen kommer glädjen går
lycklig denna med glädje som består.

Jag består.
Jag kommer alltid här stå.




Fri vers (Fri form) av Helatin
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-29 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helatin
Helatin