Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berget

Berget
en urkraft
Oändliga skiftningar
och ögonblick av karga liv
Ripor, renar, ett eget släkte
Jag är en människa
liten, med en ryggsäck och två stavar
i en enfaldig kamp uppåt
Berget både ser mig
och är mig
men noterar mig knappt
när jag vänder neråt igen




Fri vers (Fri form) av REW
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-30 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

REW