Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

T.o.m. ZERO

T.o.m. Robert Robban Karl-Oskar Zero Broberg dog

Jag sträcker ut mig raklång
under täcket
så att gravitationen ska komma åt
överallt

eller för att gratulanterna (de tre astrologerna?)
ska ta plats
med sina gåvor

eller för att de vakande
vid dödsbädden
ska kunna sitta med raka ryggar
och hoppas på det värsta,
ovetande om donationen
till Rönnells antikvariat på Birger Jarlsgatan

Själv väntar jag,
utsträck i Valborgs vårvinda
och 1:a majs socialdemokratiska landsbygdssvek
på att ta steget på åldersstigen
och ömsa kropp!




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-01 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP