Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schack Matt (om olyckan skulle va framme)

Det krävs inte mer än två
för att dansa tango

Och det krävs inte mer än en
för att se när det är över

I bästa fall
ser vi det båda två.




Fri vers av spikrak
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-01 12:05



Bookmark and Share


  cilax VIP
bra
2019-05-01
  > Nästa text
< Föregående

spikrak