Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisonter

Det är så liten du gör dig

som är så stor du kommer bli


Det är så långt som du kan se

som kommer bli din horisont


Det är så som du ser dig själv

som blir din verklighet.




Fri vers av spikrak
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-02 13:45



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Kloka ord och verser
2019-05-02
  > Nästa text
< Föregående

spikrak