Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Örebro


"Alla örebroare är helt säkra och trygga. Händer det dom något, så talar allt för att det med största sannolikhet, inte har hänt, något.
Allt är lugnt, men ta inga risker. Öppna aldrig balkongdörren, om du inte vet vad det kan leda till.
Var och ha samma attityd som alltid har borgat för vänsämja och tillhörighet. Öppna dig aldrig för det ökända okända.
Stanna i din flock.
Ifrågasätt aldrig något, någon, eller dig själv, ty då
blir du konstig och ond.
Alla är lika mycket värda, det står i Genevekonventionen i Prag. Så kom inte och tro att du är bättre än någon.
Örebro är en kolugn, positiv, och harmonisk vacker stad med lagom cykelavstånd, där alla är snälla, öppna, annorlunda, och fräscha.
Dom Stora Rikskända Personligheternas berömda kulturstad, sjuder utav känsloyttringar, eldig passion och ett bottenlöst själsdjup! 
Åk hit vet vi, och livsglädjen får du på köpet. Ha ha ha??
Örebroarna är bäst i Sverige! En stad helt fri från all nonchalans, arrogans, jantelag, dumdryg stöddighet som i Stockholm.
Här får alla va med,
bara du är som oss.  
Kärlek och Respekt."

Wellmoth Plymouth. Sosse.
Ordförande i Örebro Kommunalfullmäktige.
Trädgårdsfantast. Grillfantast. Lådvinsprofet. Lårfantast.
Alltid sjukskriven på måndagar. Älskar död arkitektur samt kvinnor.
*Fleggmar Ödeby. Fil. Dir. Jur. Kand. Hur. Mag. Doc.
Bra. Verksamhetschef på Örebro Socialpsykiatri.
Ingen är säker på att dom
någonsin har träffat honom.
*Anita Antingen-Eller. SD.
Riksspelemänniska.
"Vivallas Vivaldi." Kristen.
Serietidningsfreak.
Polisaspirant på 80-talet,
men ansågs vara för hårdför, oförutsägbar,
och vapenfanatisk.
*Sven Tvetunga. Humbug, jubelidiot, pedofil, psykopat, seriemördare, blottare och fönstertittare, vilket ingen vet om. Mycket omtyckt och respekterad Pastor i församlingen Jesuskyrkan, och komiker i radions program, Åh vilken härlig dag idag tillsammans med Jesus! (Duktig i judo och hemlig medlem i nazistiska Nordiska Motståndsrörelsen.)




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-02 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP