Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självisk

Har jag berättat att jag älskar när det regnar?
Det gör jag verkligen.
De frågar alltid varför.
Det är för att jag känner mig hemma.
Det passar mig.
Det förstår mig.
Regnet utanför fönstret,
kan jag se hur den speglar det som sker inuti mig.
Därför älskar jag när det regnar.
Det är inte alltid lätt att hålla allting inuti.
Det är mitt sätt att kanske må lite bättre?

Det regnar
Jag är inte glad,
men jag älskar det.
Jag känner mig hemma.
Det är okej.
Jag är okej,
lite mer okej än vanligt.
Kan det inte regna hela tiden,
så att jag kan känna mig lite okej hela tiden?
Är jag för självisk nu?
Tänker jag bara på mig själv nu?
Förlåt.
Jag tänkte bara på mig själv.

2013-09-16 Måndag kl: 15:59




Fri vers av Yukino
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-02 21:02



Bookmark and Share


  danne //
fina minnen och den där spontan känslan att få säga just det man upplever när något händer , ja som att det regnar - men inte behöver man ursäkta sig för sitt egna själv :)

vackert tycker jag.
2019-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Yukino
Yukino