Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörk

Man vet aldrig vad som lurar sig där bakom,
bakom mörkret.
Kolsvart och tom
man ser inte, man känner inte
är det en fluga som flyger förbi,
en hand som sträcker sig mot mitt ansikte
man ser inte, man känner inte
därför att det är mörkt.
Det är vad mörkret är.

2014-09-12 Fredag Kl: 16:01




Fri vers (Fri form) av Yukino
Läst 395 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-13 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yukino
Yukino