Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtid

Berusad kastar jag mig genom vimlet
Tillsammans med vänner och annat

Liknande funderingar som en viss Hamlet
Jag kastar mig vidare lik förbannat

Ut i det okända
In i det kända

Den välkända rädslan gör sig påmind
Vad fan händer nu?




Bunden vers av Nihilo VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-03 05:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nihilo VIP