Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skynda långsamt

Tokig efter ditt sätt
Och av att inte förstå
Inte veta hur
Eller hur det kommer fortgå

Det är i vanlig ordning
Som jag vänder mig om
Suckar djupt
Och dansar

Kanske kommer det en dag
Där du slutar flina
Du hånfulla

En natt där vi delar takt
Eller en dag där vi är varandras vakt

Men tills dess
fortsätter jag behandla livet som en stor fest
och du är bjuden
till att bjuda upp




Fri vers (Fri form) av Nihilo VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-20 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nihilo VIP