Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi står alltid först i våran kö


Vi står alltid först i våran kö
i en harmlös tidig stadsmiljö
Vi gråter när ingen mot oss ser
i en rak riktad blick mot sten ner
Vi dansar alltid ensamma
i en mun så snart mindre blygsamma
Vi skrämmer ibland medmänniskor
i en syn sedd från advokaters kontor
Vi kallar det en vardagsmedicin
i en värld där ni endast kallar oss fyllesvin
Vi har svårt under tvång att sova om nätter
i en ångest där vi bara fortsätter





Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-03 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B