Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tåget

Perrongluft. En parfymerad vind flyendes från en passagerare. Atmosfären är fuktig, tryckande, tjock - kvävd av sommarsäsongen. Ett äldre metallinramat fönster är trotsigt öppet, insusad av frenetiken, våldet, blodet i jordens andetag. Tuberkulos i skyn, moln märkta och sönderrivna av kriget, av rätten till liv, att få existera, synas, kännas.




Fri vers av viis
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-04 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viis