Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

Atmosfären är tung,
Allt som är grönt, river i mig.
Våren tar tag i mina insidor,
Och det är blod i varje blomma,
Det är smärta i varje förgätmigej
Jag vill kunna andas, känna, leva.
Men ännu en gång så krossar det mig.




Fri vers av viis
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-27 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viis