Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Element



Kraften flyter i mitt
inre
Övergången
till ögonblickets tid
upplöser motståndet
Organiska vågor
kapade
av en högre makt
styr mitt medvetande
Din sömn
blir min när
dina drömmar
fångar mig




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2019-05-05 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP