Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lundells hund

Fuckklorna greppar hennes armar
tills de blöder läckande ljus,
medan hon penetreras
av en alien från en annan stadsdel,
på jakt i City
där Lundells hund fortfarande står och gråter

Spermierna
är nanomissiler
redo att spränga sig livsrum
i flickans inande huldrakropp

Mörkret stiger och faller
i evolutionär ondska

Giftigheterna formerar sig
i vardagstilltalet
mellan husen

Dagarna
är sprickfärdiga varbölder




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-05 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP