Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ovanan

Allt är nytt
men vanan
gör ovant vant




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-07 16:21



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Klurigt och ger betraktaren utrymme till eftertanke.
2019-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP