Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets plågande gåva (XXX och rim)


Jag misstänker att jag fick en gåva i natt,
orkar inte beskriva kvinnan endast iförd gitarr och hatt.
Jag misstänker att det kan varit gonorré,
orkar inte ta reda på sanningen för jag har ingen orkidé.

Vad händer om jag doppar gåvan i ett fat yoghurt,
blir det en gnorrghurt då?
Vad händer om jag ställer yoghurten i ett hörn,
blir det en vråghurt då?

Livet ställer många frågor,
och bjuder på många farhågor.
Livet ställer frågor kring lustens heta kåtlågor,
och bjuder strax därefter på ollonplågor.


- Livet, en sexuellt överförbar sjukdom med 100% dödlighet




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-08 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B