Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avverkning

Höga tallar
fällda nere vid ån
bävrarna




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-10 19:20



Bookmark and Share


  Anya VIP
Det är på både gott och ont med dessa bävrar. Det är ju liksom fränt med deras förmåga att bygga, men de förstör ju samtidigt.
Du fångar en stor naturupplevelse här.
2019-05-21

  Iréne S Räisänen VIP
Bra haiku!
2019-05-15

    Dan Myrbeck
Vilka prestanda -
en bäver får mig
att bäva.
2019-05-13

  limerick
Fin haiku.
Förresten, läste du min bäverhaiku från 2010?

Årensning

Bävermamman hör

grävskopans hårdmetallsång

räddar ungarna
2019-05-11

  Birk Andersson
men
inget kalhygge
av bävrar
2019-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om dessa gnagare och deras slitstarka tänder!
2019-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Vi har samma problem här i Tickselbäcken, Sätra, Gävle.
2019-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP