Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka ånyo – detta är inte (101/ /101) en [1] tanka emeller-

tid. En (1) tanka bygger på 31 stavelser – mönstret 5-7-5 i 3 (tre) rader… och 7-7 […] wow. 2 (två) är [formell] bonus info. Sär skrivning (103/ /102) fungerar. Wow… datorn (110/ /ae) är ‹11011/ /i› igång. Summering [103/ /25] pågår. Och maj not [11101/ /32] wrong. Italic text – inte (101/ /Just) Nu. JN… förekommer. Okay för [+] plus minus [–] noll. Även vid behov (vb) förekommer. Termen verbose (101/ /ae) är [nu] ”formellt” indexerad. Wow… tanka är bonus info. 2019 © fungerar. Författaren tar en [1] funderare. Lö Sö Må förekommer. Ä… ä… fungerar. Enligt den110/ /17här (…) manualen. @… förekommer. ISBN… förstås. CB (cb) före cinnamon bulle. 31 stavelser… okay.

31+1 (32) [5] enligt pågående (101/ /a) arbete. Okay121/ /102› förekommer.

‹––––––––––––––› ‹––––––––––––––› ‹––––––––––––––› ‹––––––––––––––› ‹––––––––––––––› ‹––––––––––––––› ‹––––––––––––––› (dB) – pynt11101/ /102› förekommer.

 

31 stavelser. Också en [1] viktig noteringman måste räkna (tämligen) mycket när man bygger11011/ /11100språk.

 

   




Bunden vers (Tanka) av farbror zwed
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-11 23:26



Bookmark and Share


  farbror zwed

______________________________
 Termen (dB) är [formellt] important.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯










2019-05-11
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed