Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jäv(l)igt

Ingen kan två stollar
som sitter på två stolar.




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 410 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-05-28 16:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stollarna stollar Stolligt!
2019-06-07

  KattenKin VIP
Precis, stollar i pluralis!
2019-06-01

  ResenärGenomLivet VIP
Så småningom ramlar man nog emellan...
2019-06-01

  M.Eta
Många sitter på två kanske t.o.m fler stolar. Håller sig inte till ämnet eller står för sagt ord! Kort text med många mellanslag!
2019-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Det är många som sitter på två stolar, sanningen uppdagas, stolarna rycks bort och de hamnar med en duns på golvet.
2019-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Som politikerna.
2019-05-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Tror att det är många som sitter på två stolar.
2019-05-28

  ULJO
Svårt med trovärdighet om man sitter på två uppdrag
2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck