Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LITET MOLN MED MERA – FÄRG FÖREKOMMER.


Ännu mer moln.

‹---------------------------------------------------›

M________O______L_________N
A________F ______I_________Y
T________T_______T________T
E________A_______T________T
M________________E________A
A_________________R_________
T__________________Ä__________
I____________________R____________
K_____________________________________

‹-----------------------------------------------------------------------------------›

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 111 gånger
Publicerad 2019-05-13 22:57



Bookmark and Share


  farbror zwed
‹-------------------------------------›
        22:57 är (också) en tid.
‹-------------------------------------›
2019-05-13
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed