Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
anton, en vän, en äkta solstråle i sommaren. 24 juni


som en solstråle.

du är som en solstråle
ett ljus
något jag kräver för att överleva

du ger mig omsorgen
en öppen famn
dina ord är som socker

anton, du är tokskön
du är en räddare
sommarens prins

din vänskap är ofantlig
det du gör för mig
har ingen gjort

äktheten mellan oss skär i mig
du sätter mig i gung
försvinn inte, du min solstråle




Fri vers av Karin I
Läst 435 gånger
Publicerad 2006-06-25 22:03



Bookmark and Share


    coffee-cup
Jätte fin text. :)
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Karin I
Karin I