Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Nyköping ett tag

Döden ber om misskund
för allt vi fått se

Döden vrider sig
under våra granskande blickar,
som en metmask på kroken,
vränger sig ur sin benämning:

dörden dröden ödren nedran dädran dådran

men lurar inte oss

Evolutionen får elva piskrapp
för sina dumma påhitt;

Homo sapiens självmedvetande
det värsta av dem alla


Själv åker jag till Nyköping ett tag




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-15 11:37



Bookmark and Share


  Federico Romano
Bodde dår ett tag.. Bra Flow i orden..
2019-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP