Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar

Du försvann
Du försvann
Du är verkligen hela min värld
vi satt alltid mittemot varandra
alltid var det så men hur blev det nu ?
Vad hände med händerna vi skulle hålla,
vi skulle ju åt samma håll
min andra halva & Jag




Övriga genrer av Kill me softly
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-06-24 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kill me softly
Kill me softly