Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se

Se mig för här är jag
låt mig få komma och gå
låt mig få vara den jag är
jag är bara så tom
på mitt sett,
på mitt sett,
på mitt sett ..
men jag ska sticka er i ryggen med er egen kniv
för jag gav er mitt sista andetag
Fast det finns inget trasigt
och inget är helt
precis som i ett pussel
och nästan som en del av allt




Övriga genrer av Kill me softly
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-06-26 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kill me softly
Kill me softly