Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att det är Du , som är allting.


Om ..

Utan dig,
vore jag ett Det
en person utan mening
en person utan puls
Det är nu allting är ..
Gå med mig ?




Övriga genrer av Kill me softly
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-07-01 23:02



Bookmark and Share


    Camillaa
haha väldig speciell
men jag gillar den!!
/ C *
2006-08-29

  NeverAngel
... ska jag ta åt mej ?.. :$ fin.
2006-07-03

  Halloway
Hej
Jag gillar den här väldigt väldigt mycket
Den är typ, skön
Och berättar att det finns någon som du inte klarar dig utan,
någon som betyder mycket för dig
Du väcker en känsla hos alla, tror jag, för alla har någon som dem inte klarar sig utan.
2006-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Kill me softly
Kill me softly