Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VANDRANDE STJÄRNOR

VANDRANDE STJÄRNOR

Jag ser människor
ansikten, rörelse
Ser,berättelser
Jag ser vandrande stjärnor
många är svåra att hitta
försvunna
några väldigt svaga
men ändå glimmar dem
tänk så många som inte
ens vårt öga når

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-18 00:06



Bookmark and Share


    All my ghosts
Bra poäng, bra skrivet.

2019-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj