Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VID HIMMELENS GATHÖRN




VID HIMMELENS GATHÖRN

På vingarna av en örn
flyger min kärlek till dig
Högre och högre och nästan rör
vid himmelens gathörn

Jag sträckte mig upp dit
tog en stjärna
Den satte jag i dina
fantastiska ögon som en satelit

Den skulle vara där för alltid
Min kärlek till dig
På kärlekens vingar
Sann flög den på en asteroid

Det finns så mycket hjärtat
skulle säga som är ditt
Jag älskar dig min raring
Jag är däckad så där friktionsfritt

Bo Grapenskog





Fri vers av Knoparemoj
Läst 147 gånger
Publicerad 2019-05-20 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj