Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har fallit på min lott att... åuäh, gässsp, är det redan kväll....? 'Fäskpotäter' som en människa uttryckte sig en gång för nu sådär väldigt länge sedan. Sill, gubbe och vad en lyster o äter...


Dagems förfärliga ord 2019 05 21




Plattfisk
-
är en sådan där som finns i fantasins eviga irrgångar. Den simmar gärna i plurret om där finns tillgång till en trasig grammofon, vilken kastades i från bryggan en midsommar för någon tid sedan, då Einar lagt på en lp och sökt få musik att strömma ur högtalaren... ...till en lustiger dans, om aftonen och solens nedan.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-21 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP