Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst 'vet jag' att det finns exempelvis apor, elefanter och så vidare som via 'moroten och piskan' kan fås att lyda. Men i avsaknad av redskap får en nog begagna sig av 'förtroligt' tal och beteende, om än bedrägligt, det fungerar även på dig.


Ingenting om Ingeborg





Det hålls inga kurser
i att vänja sin katt vid
att du är 'den som bestämmer'.

Bara när det gäller
'mer lydiga djur',
som hästar, hundar och människor.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-22 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP