Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Wow… do you play the ukulele?


Provar prosaformen ‹110/ /110› novell. 9:07 enligt datorn…

i nu-läget. Hur bred texten blir är 1 (en) [tämligen] aktuell ‹10101/ /102› fråga. Färgen blå är [formellt] indexerad. 20190523.IMG till printer Bengt III som är igång. Ping… vintern blev sommar. 20190523.IMG ånyo. Ånyo: sommar. Okay. Pi förekommer. 355/113 är inte (101/ /110) någon [110/ /110] ny uppfinning. Matematiken är 1 (en) gammal grej. Momentet 10111.Anders är 1 (en) [formell] indexering. Blekinge tillför e – enligt pågående ‹101/ /97› arbete. 2019 copyright [(©)] year. Wow… Unicode är 1 (en) oäven teckenføljd. F8 (ø) är inte [101/ /102] formellt fel. 2048 är inte (101/ /102) fel. Eller: wrong. Bigrammet ng är (tämligen) frekvent. Februari tillför Fe = 70101 (…) som är [formellt] indexerad (100/ /i) info code. Bokstaven c = 99 enligt programmerare som finns [11100/ /111] och fungerar. Påståendet är bestämd form ‹109/ /111› och Märta är 1 (ett) namn. Namn är inte (formellt) namn. Teckentabellen ‹110/ /i› innehåller @. Ellipsen är bestämd form… n-genus. Betyget Ba+ är inget nytt betyg. Blå bär före (innan) Lingonberry och Jam. Jamtland är (också) en [1] stavning. Sär skrivning fungerar. Enligt datorn. Som är igång. Även farbror zwed [100/ /ae] är 1 (en) signatur. No är 1 (ett) bigram… Novellerna är få i nu-läget. Fönster… st förekommer. Således. Väst före Ostkusten (28+) och måhända Västerås är förnuftig info i denna utsagan. Wow… potato. 28+ ånyo. Ännu ett [1] protokoll… wow. 70x100 (cm) är också info. Färg… blå.

Textformatet är (%) helt okay. Prosa och Novell fungerar. Liten prolog… på gång. Måhända 1 (en) fråga fungerar. Vänligen. Enligt farbrorn.

Termen måhända är inte fel. Och nonsens fungerar. Saga är 4 (100) bokstäver. 4 [100] är 1 (en) [formell] kvadrat. Även vers före universitet. Betoningen är (mycket) important.

Författaren har bildpaus. Författaren gogglar dokument emellanåt. Även sudoku är någon typ (e) av data code. Mälaren och Torsdag är inte fel info. Windows är inget oävet computer system. Betoningen ånyo. Mycket blå info bokförd i pågående arbete. Ni = 78105 är inget nytt. Nio före Tio (10) är också [aa/ /111] okay info. Omega… bokstaven o är 1 (ett) bekymmer. Signaturen är bestämd form [bf] och naturen är mycket när man måste definiera.

 

 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-23 21:27



Bookmark and Share


  farbror zwed


_______________
        3128 texter.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯



2019-05-23
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed