Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Psykattacker


I över tio år hade det varit hon som tvingade honom till psykattacker
Och därmed hon som lät honom, förlät dem
Nu, efter arvet, och framför allt sorgen, började det vända

Men vad, och hur, tänkte hon, vad attackerades?
Varför, varför visste hon, som man vet att ett fönster står öppet trots att det är kolmörkt
På cellnivå, tänkte hon, visste man, nu kvinna, att statusen ändrats
Det var den starkare som gick att attackera, som måste attackeras, rent psykiskt
Och hon kände det: mindervärdeskomplexet - urkällan
Hon tog sats, tårarna kom redan innan känslan, men när också den kom kom svaret på både vad och hur




Prosa (Novell) av Mats Edin VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-24 05:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP