Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blankvers 240519

I vattenpölen ligger några blomblad
grå är dagen, solen har försvunnit
nu har eftermiddag blivit fredagsvåt.

Bruna fläckar skapar pentagrammet
ung var våren, fuktat stramar skinnet.
Med blodsymbol skall magin evigt skapas.

Som ett solblänk i mina trötta ögon
vaknar minnet av den gamla kvinnan
völvan som med trumman väckte årtåns lust.


© Bosse 24 maj 2019.






Bunden vers (Blankvers) av Bossepoet från Österbotten
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-24 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten