Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angående diskussionen om att Kd satt på en spellista där Sweet home Alabama ingick.


Musik är inte enkelt

Musik är inte enkelt. Spelar man Sweet home Alabama är man emot abort för våldtagna barn. Spelar man Hotel California är man satanist. Michael Jacksons musik? Ja då uppmuntrar man pedofili. Cat Stevens musik? Nej då är man islamist. Leonard Cohen då??Aj, aj. Han misstänks för att stödja Israel i Israel-Palestina konflikten. Ok, klassisk musik då? Ja ingen musik dirigerad av Herbert von Karajan är ok - han var ju medlem i nazist partiet. Ok jag sätter på lite musik av Wagner. Men oj då - Hitlers favoritkompositör! Ok, det får bli Mozart då. Men nej, Mozart var Frimurare. Frimurare är satanister! Ok, ok. Jag chillar med lite musik av John Lundvik. Men är du go eller? Han ställde ju upp i ESC i Israel!




Övriga genrer (Satir) av Jeanne-Marie VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-26 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP