Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Debacle

När livet är ett debacle
Och allt jag kan göra är att le
När livet fortsätter
Och jag vill stanna upp
Och sätta livet under lupp

Nya vägar nya andetag
Åter en ny dag
Nya val som ger mig kval
Som en evig livets lag

Livet är en mölja
Omöjligt att följa
Omöjligt att förutse
Men jag kan alltid le




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 10 gånger
Publicerad 2024-04-16 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP