Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dekorera tystnaden

Tystnaden ekar tomt
Men ger gensvar på din röst
Tomheten kan vara din tröst
Tystnaden andas andakt
Viskar fromt

Dekorera tystnaden med ditt innersta
Med din längtan och ditt behov




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-16 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP