Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn

Måsflock landar
alla går åt samma håll
regn, tjugo lyfter




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-26 15:20



Bookmark and Share


  limerick
Snygg haiku. Grattis till placeringen!
2019-05-28

  Njord
Ja här kan man skapa sin bild av situationen bara genom några enkla versrader. Bra haiku!
2019-05-27

  Marita Ohlquist VIP
Återigen en bra Haiku, ser bilder för min inre syn!
2019-05-27

    ej medlem längre
Vacker! Och ett konstverk, få ord, mycket mening och innehåll.
2019-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP