Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PROTOKOLLET… uppdatéring(ën) fortsätter/////////////////////

///////////////////// – påbörjad text. Datéring enligt servern. Howdy… vänlig(èn) farbror zwed (100/ /111) och datorn Bengt eller Lennart eller… who knows what […] Andreas (11100/ /11100) […] pause (101/ /110) nN




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 111 gånger
Publicerad 2019-05-28 14:52



Bookmark and Share


  farbror zwed

Läget är inte (%) helt fel JuST Nu.

SoLen är uppe och värmer trevligt.

Som vanligt är (fenomén/ /et)

Tecken-

dubbléring… intressant. Som vanligt

är (emeller/ /tid) […] inte (ac) som

vanligt.

Typ (e) det. Lite är inte (ac) mycket.

Färg førekommer? SÅLÉDES.

VR… vagn (vb) RETÚR… TYPEWRITER

‹°F› OLD. FRE (…) before: Lör… Sön…

Mån… Ti.

Tidigare (101/ /ae) än väntat… WOW

before: OS [83/ /85] U… fung*

Även fung+ fungérar///////////////////

[··································] välling-

èn vänta… ®////////////////////////////

\n… N. NOT (ac) WRONG SÅLEDES////

‹–––––––––––––––––––––––––––––›

vanilla… vanlig-

èn… etc.

20190531 (FRE) fung*

______________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

[ff]

__
¯¯
(ÿ) fung+

__
¯¯
pc (page-count) PRINT… ÈR? GO…

printer () model… MATRIX PRINTER

fung//////////////////////////////////////

pynt

føre-

kom-

mèr//////////////////////////////////////

2019-05-31

  boohoom
tja fredde. läget?
2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed