Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakuum

Jag lever återigen som jag alltid annars gjort. Blickar framåt och minns det som passerat. Ingen ånger bara det som varit. Bara dagar som var menade att passera. Linjär tid som var till för att förbruka. Ett liv som alla andras.

Men det finns ett vakuum. Ett annat liv. En annan plats.
En plats där stunderna passerar men inte timmarna. Där solen skiner utan att den ska gå ner.

Tiden där är rund. Den är inget minne som passerat. Ingen dröm om framtiden. Den sker alltid hela tiden.
Ett evigt ögonblick som cirkulerar i min bröstkorg.

Likt timmarna går inte heller dagarna där. Varje dag stiger istället en ny sol över en ny himmel som blottar en ny värld. Allt kan upptäckas igen.
Om och om igen med dig.

Doften av dig skakar mig varje gång. Varje kyss känns som den första. Varje gång jag tar på dig blir jag pubertal och vill komma närmre än vad fysikens lagar tillåter.
Varje natt förlorar jag min oskuld.

I vårt vakuum finns inget rätt eller fel. Inget bra eller dåligt. Inget gott eller ont. Inget din eller min. Inget Du eller jag.
Bara ett paradis. Bara vi...




Fri vers av johnholk
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-29 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johnholk