Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Juni är 1 (en) månad. 20190531 är 1 (en) antydan. Den här te


Juni är 1 (en) månad. 20190531 är 1 (en) antydan. Den här te

xten (110/ /ae) är 1 [(en)] simuléring. Programspråket [(…)] fungérar. Eftersom protokollet är bestämd form… även: genus. En (1) mindre bokstav. Bokstaven […] förekommèr. Ö… före Öland. G… före Gotland. Paus.

V… före Västergötland – helt okay (%) enligt datorn.

W… Windows (95) fungérar.

Unicode… wow.

Texten (bf) är [tämligen] complex. Enligt protokollet. Genus… således.

Även (RGB) førekommer. Ø… not wrong. Copyright (year) 2019 fungérar.

Italic text… NEJ.

Und (…) so [u] (U) weitèr. È… førekommër. Ø… wow. Matematíkën… fungérar.

___________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

(ÿ) förekommèr//////////////////////

___________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 [································································]

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 105 gånger
Publicerad 2019-05-31 17:34



Bookmark and Share


  farbror zwed



-------------------------------------------

3141 texter. 17:34 (Just) Nu. Emeller-

tid… tid(èn) [(den)] går.

([{…}]) måhända… eventuèllt.

-------------------------------------------


2019-05-31
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed