Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missuppfattning

Plantskolan har nog
blommor med nedsatt pris
rabattrosor




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-31 18:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kul :)


2019-06-20

  Njord
Vitsigt! Ler!
2019-06-08

  Marita Ohlquist VIP
En fullpoängare!
Tack för den.
2019-06-01

  limerick
Ha!Ha!Ha! Är du kanske född i Göteborg?
2019-06-01

    ej medlem längre
Rolig, nästan lite "Göteborgsk" text!
Älskar knorren på slutet!
Mera!
2019-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP