Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solvinden

En skugga av ljus
det är du,
knappast förnimbar
men ändå där
din stund är här och nu
en miljondels sekund
det är du






Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-06-01 15:09



Bookmark and Share


  Margit Grell
Vacker text att vila i !

2019-06-02

    ej medlem längre
Mycket poetiskt skrivet med känsla för ordens Musik och livets värde. En av dina bästa.
2019-06-02

  ULJO
En blinkning av evigheten. Vackert
2019-06-02

    Tidsljus
Solsegel ska få oss korsa interstellär rymd.
2019-06-01

  KattenKin VIP
Så vackert! Precis vad jag vill läsa. Jag har sorg, så detta är vad vill tänka om vår stund på jorden. Sparar den.
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP