Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärleksdikt på lätt rim


Försvaret

Svarar i telefon och hör din röst
Genast händer det igen, det där i mitt bröst
Du talar utan att tala, du gör det så bra
Jag svarar utan att svara, du är allt jag vill ha

Hur känns det, hur mår du. Är det bra ändå
Varför undrar du. Jag vill veta. Gungar vi på.
Lägger mig. Mobilen vibrerar. Du säger hej.
Försvaret knackar på. Du. Igen i min display.

Allt är så inifrån med dig, var fan är mitt pansar
Måste vi ta det svåra. Kan vi inte bara dansa.
Du köper inte spelet. Frågar var det skaver.
Rör vid mina ärr. De som alla jämt begraver.

Försöker se bakom. När rasar fasaden




Fri vers (Fri form) av Campoesi
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-02 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Campoesi