Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske, kanske inte

Jag svär ingen ed
Jag svär i eden
Det blir olustigt i lustgården
Min must får mustasch
Jag är ett militärämne säger du
Jag kanske borde släppa kontrollen
Kärlek är inte logistik
Inte logik
Inte ovanför eller bredvid
Utan mitt i
Vapenlös
Vilande på en gren
En grön kvist
Som sågar sig själv
I ett förbannat eden




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2019-06-02 23:32



Bookmark and Share


  Anya VIP
Oj så bra. du fångar baksidan av kärleken suveränt.
2019-06-07

    ej medlem längre
En lustgård som inte är vad den var. Inget är sig likt. Tröstlöst!
2019-06-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Poetisk beskrivning av kärleken, denna tveeggade känsla. Just att våga visa hela sig och släppa kontrollen.
2019-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här

ex

"Kärleken är mitt i, vapenlös"
2019-06-03

  Poeten Salvador VIP
Handlar en vilja att släppa/ha kontroll?
2019-06-03

  Blomma-Stjärna VIP
Så bra om kärlekslängtan och vankelmod - - -tänker på Karin Boyes underbara dikt "Javisst gör det ont när knoppar brister"
2019-06-03

    Lars Gullberg
Åh vad den sliter
rad för rad
vill inte att den brister
man vill liksom inte släppa den
rädda den och ge den skydd.
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP